https://www.amrnth.se/wp-content/uploads/2021/11/hubspot.webp

Hubspot

Systemet går att koppla till i princip de flesta system ni jobbar med idag, vilket gör det till en perfekt samlingsplats för alla leads. Några exempel på saker att använda hubspot till: Livechatt eller chattbot, mötesbokning, se när någon öppnar era skickade mail, samla och tagga era leads/kunder, skapa tasks och nya deals, segmentera fram olika målgrupper och göra mailutskick m.m.

Kontakta oss

Leadinfo

Google Analytics där ni ser antalet besökare ser ni här istället VILKA besökare som är inne på er hemsida. Detta gäller uteslutande B2B kunder då systemet bara känner av IP adress för företag på grund av GDPR. Med hjälp av systemet kan ni identifiera nya intressanta leads och tagga dom för att sedan automatiskt skicka in i Hubsot med en task till utvald säljare eller med en tag som ni sedan kan segmentera fram för automatiska mailutskick.

Kontakta oss
Marketing Automation
https://www.amrnth.se/wp-content/uploads/2021/11/mailkampanj.png

Mailkampanj

Det här systemet har varit uppskattat bland våra kunder för att få in möten. Det vi gör är att automatisera utskick till potentiella nykunder med fokus på B2B. Vi tillsammans med er tar fram vilka branscher, geografiskt område vem mailet ska skickas till och därefter en text för exempelvis tre mail som skickas till varje kontakt. Mail nummer två och tre går endast ut om kund inte svarar på tidigare mail. Normalt sätt brukar bästa utfall ske efter mail nr två och tre.

Kontakta oss