https://www.amrnth.se/wp-content/uploads/2021/11/christopher-gower-m_HRfLhgABo-unsplash-scaled.jpg

Hemsida

Oavsett om ni behöver designa en helt ny hemsida eller bara göra ändringar på er befintliga, för att följa den digitala utvecklingen, har vi lösningen för er. Vi gör hemsidor i de flesta cms system. Baserat på er budget och er egna kunskap kring webbdesign kommer vi tillsammans fram till vilket system som passar bäst för er.

Kontakta oss

Grafisk Profil

Om ni gillar vår hemsida har vi lyckats med vår egna grafiska profil. Här vill vi hjälpa er hitta rätt fonter, färger och form som går i linje med hur ni själva vill att andra upplever ert varumärke. Vi bytte profil efter ett år och många större företag byter ofta i linje med att företaget byter inriktning eller för att hänga med i utvecklingen. Oavsett om ni vill förnya loggan, se över era fonter, byta profil eller ändra allt så hjälper vi er.

Kontakta oss
https://www.amrnth.se/wp-content/uploads/2021/11/sergi-kabrera-2xU7rYxsTiM-unsplash-scaled.jpg

Copywriting

Copy blir allt mer viktigt. Både ur Googles synpunkt och ur användarens upplevelse. För att ranka högt på Google krävs en relevant text om ett urval sökord. Detta gör att Google enkelt kan läsa av innehållet samtidigt som ni placeras på en högre placering gentemot era konkurrenter. För oss är det viktigt att tillsammans med våra kunder ta fram texter som både ger en röd tråd genom hela hemsidan men samtidigt ger den känslan ni vill förmedla.

 

Kontakta oss

Foto

Ibland funkar det alldeles utmärkt med stockbilder, bara de inte ser ut som de är från 90 talet. Här har vi letat fram de bästa leverantörerna och kan hjälpa er hitta rätt bilder som går i linje med er profil. Men vill ni ha en mer personlig känsla, kan vi även hjälpa er med professionella bilder på plats. Här är även efter redigeringen viktig så bilderna får rätt ton i linje med er profil.

Kontakta oss
https://www.amrnth.se/wp-content/uploads/2021/11/jesus-loves-austin-0O0gux4OZX4-unsplash-scaled.jpg

Film

Filmer ger större effekt än långa texter. Även om Google föredrar långa texter för att ranka högt, så är såklart användarens upplevelse minst lika viktig. Här kan vi göra snygga filmer till hero sektionen på startsidan eller korta filmer som vi kan använda i marknadsföring till sociala medier.

Kontakta oss